Om oss

Vive La Différence Autos

Vi gillar annorlunda bilarDavid Kjelldén, grundaren av företaget, har älskat bilar sen han var barn. Han har alltid haft en förkärlek för bilar med speciell design och teknik (mestadels Citroën) som sticker ut från den vanliga bilparken. Ju mer likriktad den vanliga bilparken blir desto mer finns det utrymme för oss som älskar bilar som erbjuder någonting annat anser han. Därför finns VLD Autos där för dig som också uppskattar det annorlunda.

Vive la différence!


Under många år har bilintresset skapat kontakter och nätverk runt om hela världen vilket vi nu utnyttjar genom att hitta speciella bilar i hela Europa för att importera till Sverige.

Detta har också gett ett nätverk och kunnande för att effektivt kunna sälja bilar utomlands, oftast till ett betydligt högre pris än vad det är möjligt att få i Sverige.


Vi har under mer än 10 års erfarenhet av att sälja, importera och förmedla bilar i Sverige och Europa. Och nu kan vi även erbjuda service och reservdelar för Citroën, framförallt för Citroën C6, en bil vi har väldigt mycket kunskap om. 

Läs mer om detta under Service & Reservdelar.


Våra språkkunskaper hjälper oss att kunna hitta drömbilen, vi pratar förutom dom skandinaviska språken, engelska, tyska, franska och har god förståelse i andra europeiska språk.


Tack vare att vi också är genuina bilentusiaster förstår vi dina behov och önskemål när du söker efter din drömbil! Vi lyssnar på dig och letar reda på bilen som du kanske aldrig annars hade kunnat hitta eller köpa.


Vi hjälper dig också med att sälja din entusiastbil. Du kanske vill byta till en ny som kanske ger dig ännu mer glädje? 

 

VLD Autos finns i Svalöv vilket ligger nära dom större städerna i Skåne och även nära till Köpenhamns flygplats. Välkommen på ett besök!

Copyright VLD Autos @ All Rights Reserved