Förmedling

Förmedlingstjänster

Vi förmedlar bilar till hela Europa och globalt.


Har du en mycket speciell bil som du vill sälja?

Du kanske inte orkar eller vill ta hand om försäljningen av din bil? Då kan vi hjälpa dig med att ta hand om hela processen från början till slut.


Vi gör din bil perfekt innan försäljningen för att kunna få ut det bästa priset. Ibland krävs det kanske bara en polering eller förbättring av några små detaljer. Men ibland kanske det behövs en ordentlig genomgång eller en "renovering light" av din bil. Prata med oss då, vi vet vad som är viktigt och har ett stort nätverk för att kunna få hjälp med reparationer och hitta de "saknade detaljerna" om det behövs.


Vi tar bilder av din bil, skapar annonser och översättningar, publicerar annonserna på de bästa sajterna, förhandlar med potentiella kunder och har möjlighet att få ut ett högre pris än vad du hade kunnat få ut annars.


Vi tar också hand om hela processen med kontrakt, registreringshandlingar försäkringar, tullar etc. till affären är helt slutförd.


Kontakta oss för mer information

Vi hittar din drömbil

Vi hittar drömbilen åt dig!


Ofta drömmer man om bilen som man kanske körde för många år sedan och nu saknar. Eller drömmer om bilen man alltid ville ha, men kanske inte hade möjlighet att förverkliga då. Men nu har man plötsligt möjligheten men då går det knappt att hitta en lågmilare eller rostfritt exemplar.


Då kan vi hjälpa dig! För ibland hittar vi dessa bilar gömda i ett garage någonstans i ett dolt hörn av Europa som du antagligen aldrig hade kunnat hitta själv. Eller till ett pris som du inte trodde var möjligt.


Vi tar hand om hela processen för att hitta dessa bilar, tar kontakt med ägarna och undersöker bilarna noggrant. Vi kan knepen för att undvika utlandsblockerande hemsidor och sedan övertyga säljarna att sälja sin älskade bil till oss, trots att vi är utlänningar (vilket inte är lätt). Ofta måste vi kunna resa ner till säljaren så snabbt som möjligt för att vara säker på att den sällsynta bilen inte blir såld till någon annan helt plötsligt. Vi tar hand om kontrakt, penningöverföring, försäkring, registreringshandlingar, tullar vid behov i enlighet med lagar och förordningar, som kan variera mycket beroende på land, även i EU. Slutligen ser vi också till att bilen blir registrerad i Sverige och kan också leverera bilen slutligen till köparens bostad om så önskas.

Allt detta kräver kunskap och erfarenhet, och det har vi!


Vi kan också bistå med förbättringar av bilen, som t.ex. rostskyddsbehandling, service eller liknande. Eller få tag på delar som behövs för registrering som originalljus, saknade säkerhetsbälten etc.


Kontakta oss gärna för mer information!

Copyright VLD Autos @ All Rights Reserved