Citroën DS 23ie S Pallas -74

Citroën DS 23ie S Pallas -74 

En av kanske världens finaste DS av den mest åtråvärda modellen till saluDenna helt fantastiska DS:en är också den mest eftertraktade och starkaste modellen. Den har blivit totalrenoverad och är i ett bättre skick än vad den var när den kom ut ny från fabriken!


Denna DS:en såldes ny i södra Frankrike och kördes av sin första ägare fram tills 1985 då den ställdes in i en lada. Där stod den tills en renovering påbörjades 2011 av Dirk Sassen i Tyskland, en välrenommerad DS-specialist. Nuvarande ägaren som är bosatt i Norge beställde bilen av DIrk Sassen och la samtidigt till alla extra utrustningsalternativ som soltak, nackstöd, mittarmstöd m.m.

Om du inte har hört talas om Dirk Sassen tidigare rekommenderar vi en titt på deras hemsida, www.ds-sassen.de. Där kan ni se deras övriga renoveringar och priserna för en helrenoverad bil som denna. Kvalitet har alltid ett pris och vi ber om förståelse för det.


Allt på denna DS har blivit genomgånget och slutresultatet är fascinerande! Den har dessutom en lack som är helt fantastisk (dessutom skyddad med extra lackskydd), interiören är helt ny och bilen går otroligt fint. Renoveringen var färdig 2013 och har sedan dess rullat ca 600 mil. Bilen levereras med dokumentation från renoveringen och den har så klart "matching numbers".


DS:en har precis genomgått en ordentlig service och blev godkänd utan anmärkning på senaste besiktningen i Juli 2018. Det finns ingenting som behöver åtgärdas på denna bilen, utan skicket är helt fantastiskt!


Ta chansen att köpa en av dom bästa Citroën DS 23ie Pallas -74 som är möjligt att få tag på, till ett pris som med tanke på den högklassiga renoveringen, faktiskt är väldigt lågt.


Kontakta oss gärna för mer information.


 
 
 
 
 


    Å
rsmodell: 1974


Miltal: 7100

Färg: Svart

Inredning: Helskinn, svart


SÅLD!


Kontakta oss för mer info